Excel Neutro-Lac

Excel Neutro-Lac

€ 30,52
Inclusief belasting
  • Behoudt prestaties
  • Ondersteuning van spierherstel
  • Voor paarden die intensief of langdurig trainen
Hoeveelheid

Neutra-lac is een vloeibaar supplement geformuleerd om het herstel van vermoeide spieren te ondersteunen na intensieve of langdurige training. Bevat natriumcitraat, aminozuren en een gemakkelijk opneembare koolhydraatbron zorgt ervoor dat effectieve voeding wordt geleverd aan de vermoeide spieren in het werkpaard.

Natriumcitraat als alkaliserend middel heeft het melkzuurbufferende eigenschappen, waardoor het helpt om de niveaus van melkzuur die worden geproduceerd tijdens intense of langdurige training te verlagen. Dit helpt het vermogen van het paard om onder zware omstandigheden te werken te vergroten en verkort de tijd waarin het paard nodig heeft om te herstellen.

Evenwichtige aminozuren ondersteunen de ontwikkeling van spieren die essentieel zijn om ervoor te zorgen dat het paard zijn conditie en toplijn behoudt tijdens hard werken. Aminozuren met vertakte keten zijn inbegrepen omdat ze een energiebron vormen die de productie van melkzuur kan verminderen, waardoor het paard langer kan werken.

Het verschaffen van een gemakkelijk opneembare koolhydraatbron kan het vermogen van het paard om langere tijd te werken verbeteren door de vermoeidheidstijd te verlengen. Met zo'n gemakkelijk opneembare energiebron kunnen beschikbare glycogeenvoorraden gemakkelijk worden aangevuld zodra de oefening voorbij is. Het zorgt er ook voor dat uitputting van glycogeen de prestaties in de loop van de tijd niet beïnvloedt.

Paarden in training: 90 ml per dag gevoed na het werk van de dag.
Na de wedstrijg: geef een extra 30 ml gevoed na het werk van de dag.

Neutra-lac moet worden toegediend in combinatie met een elektrolyt zoals Xtrolyte Blue of Pro.

50000 Items
Geen reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Door deze website te gebruiken geeft u automatisch toestemming op het gebruik van cookies.
U hoeft zelf niks te doen.