Happy Farrier Powder

Happy Farrier Powder

€ 23,98
Inclusief belasting
  • Ontworpen om hoefwanden te versterken
  • Bevat aminozuren voor hoefgroei
  • Bevat 20mg biotine per dag
Hoeveelheid

Hoefproblemen komen vaak voor bij paarden die een onevenwichtig dieet krijgen. Het is daarom belangrijk om de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen te leveren die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de hoef correct groeit en sterk genoeg is om het gewicht van het paard te weerstaan. Zwakken hoefwanden oefenen uiteindelijk onnodige druk uit op de interne structuren van de hoef.

Dit is een poederversie van het populaire vloeibare product, ontworpen om meer ondersteuning te bieden aan paarden met bijzonder hoge eisen aan hoefondersteuning. Dit product bevat belangrijke ingrediënten, essentieel voor de ontwikkeling van de hoef, en biedt veel aminozuren die belangrijk zijn voor de groei van de hoef, evenals de vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de juiste ontwikkeling en groei van de hoef. Met 20 mg biotine per dag, is dit supplement ideaal voor paarden met meer problematische voeten, vooral paarden die gevoelig zijn voor zachte en kruimelige of droge en broze hoeven, en paarden met een neiging om te lijden aan zandscheuren.
Door het dieet aan te vullen met een product dat speciaal is samengesteld om aan de vereisten voor hoefgroei te voldoen, kunnen veel hoefproblemen worden vermeden.

Paarden: 30 gram per paard per dag.
Pony's: 15 gram per paard per dag.

50000 Items
Geen reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Door deze website te gebruiken geeft u automatisch toestemming op het gebruik van cookies.
U hoeft zelf niks te doen.