Cush Ex

Cush Ex

€ 71,37
Inclusief belasting
  • Speciaal ontwikkeld om het immuunsysteem te ondersteunen
  • Handhaaft de normale functie van hypofyse
  • Zorgt voor een optimale circulatie van belangrijke voedingsstoffen

Nu meer oudere paarden en pony's hard blijven werken naarmate ze ouder worden, kunnen een aantal problemen de prestaties en het management beïnvloeden. Excel Cush Ex is speciaal ontwikkeld om het immuunsysteem te ondersteunen, de normale werking van de hypofyse te behouden en een optimale circulatie van belangrijke voedingsstoffen te garanderen. Om deze oudere wedstrijdpaarden nutritionele ondersteuning te bieden, zijn de volgende ingrediënten toegevoegd om ervoor te zorgen dat optimale prestaties nog steeds kunnen worden bereikt terwijl het welzijn van het verouderende paard wordt beheerd.

Milk Thistle Extract - bekend om voedingsondersteuning voor een gezonde leverfunctie.
Vitamine C - biedt antioxiderende ondersteuning, beschermt de cellen tegen schade, vooral belangrijk bij oudere paarden die hard werken.
Vitamine E - moet door het lichaam functioneren als een niet-specifieke antioxidant, die het paard ondersteunt tegen oxidatieve schade.
Kuisbes - gebruikt om de normale functie van de hypofyse te ondersteunen, vooral bij oudere paarden.
Nucleotiden - zijn krachtige voorwaardelijk essentiële voedingsstoffen, wanneer een dier hard werkt en regelmatig concurreert, kan de behoefte aan deze voedingsstoffen toenemen, waardoor verdere ondersteuning voor normaal celherstel mogelijk wordt.
MSM - is een bron van organische zwavel, een essentiële component van bindweefsel, hoeven en aminozuren. Het is nauw verbonden met het versterken van de kraakbeenmatrix en het vergroten van de mobiliteit bij het paard, waardoor het oudere paard of pony op zijn best blijft presteren. MSM biedt ook extra ondersteuning voor gezonde hoefgroei en kracht, ideaal voor het oudere paard

50000 Items
Geen reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Door deze website te gebruiken geeft u automatisch toestemming op het gebruik van cookies.
U hoeft zelf niks te doen.