Equicell

Equicell

€ 54,50
Inclusief belasting
  • Bevat hoge niveaus nucleotiden
  • Helpt het immuunsysteem te ondersteunen
  • Ondersteunt de productie van bloedcellen
Hoeveelheid

Equicell is een voedingssupplement met een hoog gehalte aan nucleotiden, dat het immuunsysteem en andere vitale organen helpt ondersteunen. Nucleotiden zijn bijzonder nuttig om het lichaam te helpen na bacteriële en virale infecties.

Extra langdurig uithoudingsvermogen in training en competitie.
Ondersteunt het dragen en opnemen van zuurstof, de ontwikkeling en facilitering van rode bloedcellen en Nucleotiden zijn ook co-factoren voor de resorptie van ijzer uit de darm.
Als gevolg van hogere zuurstofopname wordt minder lactaat geproduceerd, waardoor paarden langer op deze hoge niveaus kunnen presteren.

Bloed vervult natuurlijk een opmerkelijk aantal functies, waaronder het handhaven van de extracellulaire pH en elektrolytbalans, de afgifte van vetzuren en andere voedingsstoffen aan de weefsels, de levering van toxische verbindingen en afvalproducten aan de lever en nieren, en dient als de primaire vehikel voor hormoonafgifte en immuunresponsen. De primaire, onmiddellijke, moment tot moment functie van bloed is zuurstof aan de weefsels af te geven. Daarom is de rode bloedcel, afgezien van bloedplaatjes, de meest voorkomende van de gevormde elementen.

Verkorting van de herstelperiode - verkorte ‘wachtperiode’

Ondersteunt spierfunctie door verminderde celvernietiging veroorzaakt door stressfactoren als gevolg van een lager gehalte aan stress-enzymen in de spier, en efficiëntere spiervorming door RNA te voorzien voor de synthese.

Lactaatdehydrogenase (LDH) is een van de indicatiestoffen voor verhoogde stress. De hoogste LDH-activiteit wordt gevonden in spieren (bijv. Hart) en levercellen. Een hogere concentratie LDH in het serum is een indicatie voor spier- of levercelbeschadiging.

Extra vermogen om met zware trainingsschema's om te gaan

Extra energie beschikbaar door het aantal bepaalde biochemische stappen te verminderen omdat voorgevormde nucleotiden beschikbaar zijn voor DNA- en RNA-opbouw en chemische energie (ATP).

Ondersteunt immuunweerstand

Ondersteunt immuunrespons in tijden van uitdaging door het faciliteren van immuuncellen als gevolg van nucleotiden die een snelle proliferatie van darmcellen ondersteunen, namelijk microflora en villi (1e verdediging) en witte bloedcellen (actieve immuniteit).

Onderhoud: 60 ml per dag.
Prestaties / herstel: 90-120 ml per dag.
Herstelboost: 150-180 ml per dag.
Veulens: 15-30 ml per dag.

50000 Items
Geen reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Door deze website te gebruiken geeft u automatisch toestemming op het gebruik van cookies.
U hoeft zelf niks te doen.